torsdag den 19. januar 2012

Længsel

På sådan en regnfuld torsdag i januar kan man nu godt længes efter lysere tider. Min længsel blev næret, da jeg skulle finde karsefrøene. Pludselig dukkede der nemlig lidt rester op fra sidste års urtehave og fluks måtte jer genopfriske et forårs-staudebed. Lammeøren  nederst i venstre hjørne er jeg nu aldrig blevet rigtig glad for, så mon ikke den skal fjernes?




3 kommentarer:

  1. Jeg elsker Lammeøre :O) Den dufter fantastisk og børn kan ikke holde fingrene fra den på grund af de 'lamme-bløde' blade.

    Den lyser da også fantastisk op i dit bed :O)

    Inden du fjerner den så prøv at duft til den. Bladene er fantastiske til at lave dekorationer, og de kan også klistres på runde bolde, som holder mere eller mindre evigt og pynter.....så nu har jeg måske fået dig til at overveje at beholde den? ;O))

    SvarSlet
  2. Til foråret SKAL jeg altså have lammeøre i min have, først og fremmest pga det skønne løv. Jeg så en artikel i "Haven" hvor man havde givet hver enkelt blomsterstand en støttepind, så de stod strunk og flot, det så rigtig fint ud. Den har jo en tendens til at vælte og måske er det, det man/du bliver træt af. Mener også at man kan klippe blomsterstandene tilbage tidligt, så de starter forfra og ikke bliver så høje. Jeg syntes nu den klæder dit bed og bryder på en god måde.
    havehilsner fra fru friis

    SvarSlet
  3. Måske skulle jeg lade den stå lidt endnu, inden den bliver helt kasseret. Alternativt kunne jeg jo flytte den, hvis den bliver ved med at genere mit øje.

    SvarSlet