fredag den 13. juli 2012

Lidt godt fra haven

Jeg elsker, når vi kan hente lidt godt fra haven. Det er bare meget bedre end det, man kan købe i supermarkederne. Faktisk har vi testet, om børnene kan smage forskel. Vores lille uvidenskabelige test viser med stor sikkerhed at de kan skelne hjemmedyrkede grøntsager fra købte grøntsager, og smagsdommen falder klart ud til fordel for de hjemmeavlede grøntsager.
Desværre ser ærterne ikke ud til at være en fiasko i år. Til gengæld er gulerødderne lykkedes. Foreløbigt  er de små, men da det er på sin plads med en udtynding, så spiser vi lidt af dem. Det ville jo også være ærgerligt, at gå glip af dem, hvis der kom noget efter dem. De er simpelthen små delikatesser. Faktisk er det første gang, jeg har fået noget brugbart resultat ud af at så gulerødder, så jeg er ret stolt.


1 kommentar:

  1. Lækre små gulerødder du har fået - det er en rigtig delikatesse :-) Mine er ikke rigtig blevet til noget og jeg tror, at det er fordi de har stået for næringsrigt i kompost jord. Jeg krydser fingre for, at det lykkes til næste år.

    Og du har fuldstændig ret i, at grøntsager af hjemmeavl bare smager meget, meget bedre. Og så er det så friskt og knasende sprødt. Vi elsker også at hente fra urtehaven.

    SvarSlet