lørdag den 14. april 2012

Salat og snegle

Engang kunne jeg dyrke flotte salathoveder. Det kan jeg slet ikke mere, men det afholder mig nu ikke fra at blive ved med at forsøge. Så jeg har lige sået en enkelt række salat.



Sidste år prøvede jeg også - og det ser jo godt ud på billedet. Det var dog kun indtil sneglene forgreb sig på de spæde salatblade.

Problemet er uden tvivl snegle. Måske skulle jeg sætte mig lidt mere ind i sneglebekæmpelse.

5 kommentarer:

  1. Uf der er ikke noget mere klamt en snotspor hen over ens flotte salat :( Håber du kan holde bæsterne væk, måske med øl fælder??

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan godt være, at jeg skal forsøge mig med øl-fælder. For lysten til at spise salaten forsvinder jo netop fuldstændig, når man kan se, at der har været snegle i den.

      Slet
  2. Er det almindelig havesnegl eller Dræbersnegl? Begge typer kan man jo samle ind og komme i dagrenovation. Jeg spidder lige Dræberen på rive eller med spyd først(de andre lader jeg være - jeg har ikke urtehave). Derudover har jeg Vinbjergsnegle. De skulle efter sigende æde Dræbersneglenes æg.....
    Held og lykke! ;O)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er en skønsom blanding af almindelige snegle og dræbersnegle. De almindelige snegle har vi altid haft - de har ikke givet massive problemer. Derimod er dræbersneglene særdeles sultne;-) Desværre er det ikke nok at tage en tur med et spid om aftenen:-(

      Slet
    2. Hvis du hver aften går en runde med spiddet er der færre til at lægge nye æg. For år tilbage havde vi mange.... Nu møder jeg lidt her i foråret og måske to gennem sommeren.... Ellers held og lykke med Feromol(eller hvad det nu hedder)

      Slet