mandag den 3. september 2012

Sommeren er gået

Nu har kalenderen jo ramt efteråret, og jeg må konstatere at jeg ikke har fået blogget meget eller for den sags skyld læst blogs i løbet af sommeren.

Sommeren har været speciel for mig. Jeg har haft 10 års jubilæum med et dårligt skrog - det er jo absolut ikke noget at fejre, men det er første sommer imens jeg har haft børn (mit ældste barn er også 10 år), hvor jeg ikke har været dybt stresset og frusetret over situationen. Jeg er så nogenlunde mentalt afklaret, og der er styr på den økonomiske side af sagen. Derfor har dette været den første sommer med mine børn, hvor jeg ikke har været i en eller anden tilstand af stress. Jeg har nydt det i fulde drag.

Samtidig er det fysik hårdt at holde ferie, så energien er blevet brugt på det. August er blevet brugt på at komme sig over ferietiden, skolestart + diverse fødselsdage.
 
Det betyder slet ikke, at haven ikke er blevet nyt. For det er den. Endda i meget høj grad. Terrassen er endelig blevet færdig. Okay, der mangler lige lidt finesser - men fruen er glad.
Beslutningen er taget ang. drivhuset. Når vi får det tømt efter sæsonen, så skal det pilles ned. Planen er et nyt og lidt større drivhus. Desværre er der muligvis kommet lidt grus i maskineriet, for vaskemaskinen er gået i stykker. Elektrikeren kommer i morgen, og forhåbentlig kan den ordens for et rimeligt beløb. Ellers vil jeg lige overveje en ekstra gang, om det bliver i år, vi skal have nyt drivhus.


Billedet er en af de små Fuchsiaer, som jeg købte hos Odenia.dk. Egentlig har jeg altid holdt mig langt væk fra dem, men et godt tilbud lokkede mig til at trodse mine fordomme. For mig har Fuchsia nemlig været forbundet med cigaretrygende 70'er husmødre iført brun/orange forklæder og med hang til rengøringsvanvid.

2 kommentarer:

  1. Godt og høre at du har haft en god sommer. Ja det med helbredet er frustrende, men godt du har nydt din have. Jeg nyder og bruger også min,det er mit fristed. Håber vaskemaskinen klarer du, så du kan få et nyt drivhus. Jeg har lige gået et nyt og større og det kan anbefales. Nyder det i fulde drag. Held og lykke med det.

    Mange havehilsner
    Lise Lotte

    SvarSlet
  2. Vaskemaskinen overlevede, så nu skulle der gerne være til det nye drivhus, som vi længe har ønsket os.

    SvarSlet