torsdag den 26. april 2012

Ubeslutsomhed

Det er vist meget godt at regnen siler ned, og jeg bestemt ikke gider gå ud. Jeg er nemlig yderst vægelsindet omkring placeringen af en ny-indkøbt staude. 
Jeg har købt to stauder med hvide blomster. En Nøgleklokke og en Løjtnantshjerte.
Sidstnævnte ved jeg cirka, hvor skal stå. Jeg har ønsket mig en hvid Løjtnantshjerte i et par år, men har altid formået at komme i plantecentret, når de var udgået. I tirsdags var den der. Nu skal den bare plantes.


Derimod volder placeringen af den hvide Nøgleklokke problemer. Jeg kan nemlig ikke blive enig med mig selv, om den skal stå sammen med den blå Nøgleklokke eller i et andet bed. Der er plads begge steder - beslutningen var jo nemmere, hvis der ikke var valgmuligheder.


6 kommentarer:

 1. Uha sådan en´hvid Løjtnants hjerte kunne jeg godt bruge til mit trærods bed. Men hver gang jeg hører om et sted de har dem, er de udsolgt når jeg når frem :-/ øv. Men det må vel lykkedes at få fat i en på et tidspunkt.
  Men lige pt. har jeg ret mange planter i vores garage der allerede venter på at blive plantet ud i haven. Det er bare lige det med vejret.... det øsregner. Men de har jo heldigvis lovet bedre vejr om nogle dagen. Det bliver dejligt :-D

  SvarSlet
 2. Uha nye planter,dejligt.
  Jeg har købt hvid løjtnants hjerte to gange og begge gange er det lykkes mig at tage livet af den. Har ikke helt endnu fundet ud af hvad jeg gør galt men den ville i hvert fald ikke stå i et rimeligt skygget lettere muldet miljø eller i en potte i skygge. Det er sikkert bare mig der ikke har styr på det.
  Køber den gerne en tredje gang. Håber din Løjtnants hjerte må være lykkelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke held med hvid løjtnantshjerte i sommerhuset - men i byhaven går det strygende. Jeg har skygge/indirekte lys i byhaven, så det kan de godt tåle. Kan det være jordbunden - Hmmm - ikke for tæt våd lerjord og ikke for letmuldet?? Vi må alle udveksle erfaringer og se om vi kan knække koden :o)

   Slet
 3. Nøkkeklokken kender jeg ikke, men den hvide løjtnantshjerte er et kært barn i haven. Tror det er en god idé at du er sikker på hvor du vil plante den. Jeg har selv flyttet min et par gange, hvilket den har accepteret dog med en smule protest. Den er ikke helt så groivrig som dens røde kusine. Nu har jeg besluttet at den skal have ro de næste mange år!

  Rigtig god fornøjelse med de nye beboere :o)

  SvarSlet
 4. Jeg tror jeg ville sætte den hvide nøgleklokke i et andet bed sammen med en anden partner der vil klæde den.
  P.S kunne du evt slå bogstavkoden fra når vi skal lægge kommentarer. Du kan finde opskriften på min "Blog hjælp" http://bloghjlp.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du gør opmærksom på at de forbaskede bogstavskoder ikke er slået fra. Desværre kan man jo ikke umiddelbart selv se det, når man kommentere på egne indlæg.

   Slet